North Coast. Agnesi
Nowe smaki tradycyjnej pasty pesto.
Pierwsze powstaje ze świeżych karczochów. Dokładnie zmiksowane i połączone z Olio di Olive Extra Vergine przyjmują idealnie gładką konsystencję do smarowania, a jednocześnie świetnie łączącą się z innymi składnikami potraw.
Z kolei drugie wytwarzane jest zgodnie z tradycyjną recepturą przekazywaną z pokolenia na pokolenie i powstaje z wyselekcjonowanych bakłażanów z dodatkiem oryginalnego włoskiego sera Grana Padano, który dodaje paście wyrazistości śródziemnomorskich dań.
Nowe smaki pesto Agnesi to doskonała propozycja na obiad. Sprawdzą się także jako dodatek do makaronów, gnocchi, pizzy, pieczywa, tostów, czy focaccii.

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.