Pokazy kulinarne Sertop

Prowadził je uczestnik drugiej edycji MasterChefa - Julien Secher.

- Na bazie serków topionych Gouda i Złoty Ementaler, oznakowanych certyfikatem „Jakość Tradycja”, przygotowane zostały takie pyszne potrawy jak: przystawka ze szparagami, danie główne kaczka oraz na deser – gruszka w sosie serowo-karmelowym. Wszystkie przepisy na potrawy przygotowane przez Juliena będą dostępne niebawem na stronie www.serkiwkuchni.pl - skomentowała Aneta Będkowska, marketing manager w Sertop.

Pokazy kulinarne, które odbyły się w dniu 18 marca w Hucie Paprockiej w Tychach, zostały współfinansowane ze środków UE w ramach poddziałania 3.2 Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

Joanna Hamdan 13685 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.