Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.

Stołeczna kawiarnia STOR to pierwszy w Polsce lokal, w którym całkowicie zrezygnowano z opakowań na wynos. Z jej właścicielem  Krzysztofem Rzymanem rozmawiamy o ekologii w kawiarni, przyszłości papierowego kubka i jego alternatywach.

Zapraszamy do wysłuchania podcastu

 

 

 

 

 

 

 

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.