JBB Bałdyga. Polanki

Klasyczny specjał w najlepszym wydaniu.

Parówki zrobione w 100% z mięsa z polskiego chowu, nie zawierają fosforanów, glutaminianu sodu, glutenu. Zaskakują delikatnym smakiem i wyrazistym aromatem.

Doskonałe na śniadanie, lekką przekąskę lub kolację w gronie najbliższych.

Wybieraj polskie produkty i najwyższej jakości składniki. Parówki Polanki – smakują w całej Polsce.

Joanna Hamdan 12906 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.