Barilla Poland. Pesto

Smak włoskiej bazylii.

Aby poznać prawdziwą recepturę najbardziej charakterystycznego włoskiego sosu musimy przenieść się do Ligurii. To właśnie stamtąd, a dokładnie ze stolicy regionu - Genui, wywodzi się smak znanego dziś na całym świecie Pesto alla Genovese.

Trudno o prostszy skład: bazylia, orzechy, sól, oliwa i ser Parmigiano Reggiano, ale to właśnie w tych składnikach, połączonych w odpowiednich proporcjach, kryje się magia, zamknięta w słoiku Pesto marki Barilla.

Joanna Hamdan 12153 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.