Dr. Oetker. Babka drożdżowa i Babka czekoladowa

Nowe ciasta są propozycją na każdy dzień.

Wyróżnia je proste przygotowanie i czysty skład.

Babka drożdżowa jest puszysta i delikatna, zawiera drożdże instant, a aby ją upiec nie trzeba robić rozczynu. Babka czekoladowa uwodzi czekoladowym smakiem, wzbogaconym dodatkiem belgijskiej czekolady.

Każde z ciast można upiec na 3 sposoby: w różnych formach i z dodatkiem owoców.

Cena: ok. 7-7,50 zł.

Joanna Hamdan 12153 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.