Goodvalley. Szynka wieprzowa

Z chowu bez antybiotyków.

Od połowy stycznia na półkach sklepowych można znaleźć nowy produkt Goodvalley - szynkę wieprzową, pochodzącą z chowu bez antybiotyków i produkcji z certyfikowanym zerowym śladem węglowym.

Szynka wieprzowa jest starannie doczyszczona ze wszystkich błon i zbędnego tłuszczu, a ze względu na charakterystyczny układ mięśni z warstwami kolagenu, po upieczeniu jest wyjątkowo miękka i soczysta.

Joanna Hamdan 11969 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.