Mamut Polska. Sucharki
Z dodatkiem oleju rzepakowego.
Mając na uwadze dobro konsumentów i najwyższą jakość, jeden z największych producentów wyrobów piekarsko-ciastkarskich w Polsce – Mamut Polska postanowił wyeliminować olej palmowy w produkcji swoich wyrobów.
Obecnie trwa etap wdrażania cennego pod względem żywieniowym oleju rzepakowego w Sucharkach. Działania w oparciu o nową technologię objęły Sucharki: extra delikatesowe, bez dodatku cukrów, z mąką pełnoziarnistą oraz z rodzynkami.
Wszystkie Sucharki mają znak „Produkt Polski”, stanowiący, że produkowane są z surowców wytworzonych na terenie Polski.

Joanna Hamdan
11810 Artykuły
Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.
Komentarze