Mamut Polska. Sucharki

Z dodatkiem oleju rzepakowego.

Mając na uwadze dobro konsumentów i najwyższą jakość, jeden z największych producentów wyrobów piekarsko-ciastkarskich w Polsce – Mamut Polska postanowił wyeliminować olej palmowy w produkcji swoich wyrobów.

Obecnie trwa etap wdrażania cennego pod względem żywieniowym oleju rzepakowego w Sucharkach. Działania w oparciu o nową technologię objęły Sucharki: extra delikatesowe, bez dodatku cukrów, z mąką pełnoziarnistą oraz z rodzynkami.

Wszystkie Sucharki mają znak „Produkt Polski”, stanowiący, że produkowane są z surowców wytworzonych na terenie Polski.

Joanna Hamdan 11810 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.