Fanex. Sos czosnkowy z jopgurtem

W nowej odsłonie.

Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa wprowadził na rynek nową odsłonę Sosu czosnkowego z jogurtem.

W porównaniu do wersji klasycznej, najnowsza receptura charakteryzuje się zwiększoną zawartością czosnku przy zachowaniu zbalansowanego smaku oraz posiada jeszcze bardziej kremową konsystencję.

Jak zapewnia producent nowy Sos czosnkowy z jogurtem wyróżnia się naturalnym smakiem, barwą oraz lekką, jedwabistą i jogurtową strukturą.

Wprowadzenie nowej receptury, jest odpowiedzią na zmieniające się oczekiwania klientów, którzy coraz częściej preferują dobrze zbalansowany sos czosnkowy, który jako dodatek, nie dominuje nad smakiem dania.

Produkt skierowany jest do szeroko rozumianej gastronomii i całego rynku HoReCa, ale producent w przyszłości nie wyklucza jego wprowadzenia także do sprzedaży detalicznej.

Joanna Hamdan 11585 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.