Goodvalley. Szynka gotowana w plastrach

O zawartości tłuszczu poniżej 3%.

Goodvalley poszerza swój asortyment kategorii wędlin.

W ofercie firmy pojawił się nowy produkt – szynka gotowana w plastrach o zawartości tłuszczu poniżej 3%. W opakowaniu znajduje się 100 g szynki z widocznymi w przekroju mięśniami. Nowość stanowi uzupełnienie dotychczasowej oferty wyrobów dołączając do parówek, boczku w plastrach oraz szynki w kawałku.

Szynka Goodvalley, tak jak inne produkty marki, jest wyprodukowana w 100% z mięsa i nie zawiera konserwantów.

Oprócz walorów dietetycznych ważnym aspektem jest też zastosowane opakowanie. Wykorzystana technologia gwarantuje, że nikt wcześniej nie miał kontaktu z produktem. Ponadto tacka jest wykonana z materiału z recyklingu oraz nadaje się do ponownego przetworzenia.

W asortymencie marki znajduje się także mięso świeże zapakowane w tacki pochodzące w 100% z recyklingu oraz produkty przetworzone 100% mięsa takie jak parówki, kiełbasa i boczek wędzony.

Joanna Hamdan 11442 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.