Młyny Zbożowe Żabczyńscy. To ta! Mąka do pizzy 10 kg

Idealna do włoskiej pizzy.

To ta! Mąka pszenna do pizzy włoskiej charakteryzuje się wysokim stopniem zmielenia. Jest bardzo lekka, dlatego wypiekane z niej ciasto jest miękkie oraz delikatne.

Ciasto po upieczeniu w piecu staje się chrupiące na zewnątrz oraz miękkie w środku. Nie nasiąka sosem pomidorowym zachowując swoją chrupkość.

Pizza przyrządzona na bazie mąki typ 00 swoim smakiem przypomina tradycyjną pizzę włoską, która uznawana jest za unikalną i najlepszą.

Joanna Hamdan 11407 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.