Bakoma. Nowe szaty graficzne opakowań

Podkreślają to, co jest esencją produktów - prosty skład, prosto z natury od polskich dostawców.

Kefir to tylko dwa składniki: mleko i żywe kultury bakterii. Występuje w trzech wariantach: kubek 230 g, kubek 380 g, butelka 390 g.

Z kolei Śmietana 18% to tylko dwa składniki: śmietanka z polskiego mleka i żywe kultury bakterii. Występuje w dwóch wariatach: kubek 175 g i kubek 290 g.

Natomiast Śmietanka 30% kremówka jest doskonała do deserów, zup i sosów. Ma gładką i jednolitą konsystencję. Idealna do ubijania. Nie warzy się dodana bezpośrednio do gorących potraw. Nadaje daniom wyrazisty, kremowy smak. Śmietanka 30% występuje w kubku o pojemności 200 g.

Joanna Hamdan 11407 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.