Sokołów. Kiełbaski z nadzieniem EAT’N’GO

Inspirowane kuchniami świata.

Sokołów innowacyjnie poszerza swój asortyment, wprowadzając oryginalne kiełbaski z nadzieniem.

Kiełbaski EAT’N’GO są faszerowane sosami, co wzbogaca ich kulinarne walory. Sosy te są inspirowane smakami typowymi dla krajów słynących z doskonałej kuchni – Japonii (sos o smaku wasabi) oraz Meksyku (sos o smaku meksykańskim).

Kiełbaski EAT’N’GO są soczyste i odpowiednio kruche. Powstają z surowca o sprawdzonej, gwarantowanej przez Sokołów jakości. Wyróżnia je ponadto wysoka mięsność. Sprawdzą się w każdej kuchni.

Kiełbaski EAT’N’GO są do nabycia w sieci sklepów własnych oraz hurtowniach Sokołów. Jak zapowiada producent ich dystrybucja będzie sukcesywnie poszerzana.

Joanna Hamdan 11261 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.