Sertop z certyfikatami jakości

Otrzymały je kolejne produkty tyskiego producenta serków topionych i smażonych.

Kapituła Znaku „Jakość Tradycja” z dnia 20 stycznia 2020 r. przyznała na okres trzech lat firmie Sertop uprawnienia do oznaczania znakiem „Jakość Tradycja” produktów: „Ser topiony Gouda” oraz „Ser topiony Złoty Ementaler”.

- Otrzymanie znaku Jakość Tradycja jest potwierdzeniem wysokiej jakości naszych produktów wynikającej z tradycyjnego charakteru i receptur. Serki topione to klasyka wśród produktów nabiałowych. System jakościowy Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego jest jednocześnie krajowym systemem jakości żywności, uznawanym od 2007r. przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi – mówi Aneta Będkowska, marketing manager w firmie Sertop.

 

Joanna Hamdan 10490 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.