Jawo. Pierogi z grzybami

To najnowszy smak producenta mrożonek z Częstochowy.

W farszu pierogów znajdziemy prawdziwe leśne grzyby, m.in. borowiki, podgrzybki i maślaki.

Natomiast miękkie i cienkie ciasto nie zawiera jaj, więc producent poleca je również weganom.

Poza tym produkt ma świetny skład i będzie dostępny w sprzedaży przez cały rok, a nie tylko w sezonie okołoświątecznym.

Joanna Hamdan 10142 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }