Na karnawałową imprezę [PRZEPIS]

Mięsno-warzywne roladki z tortilli z Ajvarem z cebulką Podravka.

Składniki:
2 placki tortilli
150 g serka śmietankowego
10 dag szynki w plasterkach
4 duże liście sałaty
1 pomidor
3 łyżeczki Ajvaru z cebulką Podravka
bazylia
 
Przygotowanie:
Placki tortilli posmaruj grubą warstwą serka, wcześniej wymieszanego z Ajvarem z cebulką Podravka. Następnie ułóż liście sałaty, plasterki szynki oraz plastry pomidora i posyp listkami bazylii. Tortillę zwiń ciasno w rulonik, a następnie pokrój w około 2 cm plasterki. Podawaj z Ajvarem Podravka.

Smacznego!

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.