Grupa Eisberg. Szpinak młody marki Eisberg

Dla zdrowia i smaku.

Szpinak młody marki Eisberg można jeść na surowo w sałatkach, dusić na farsz do pierogów czy naleśników, zapiekać z makaronem albo ziemniakami. Smażony na maśle z czosnkiem i przyprawami stanowi świetny dodatek do głównego dania.

Ze względu na uniwersalny smak, można przyrządzać go również na słodko w formie ciasta szpinakowego, lodów czy zielonych koktajli z dodatkiem owoców.

W bardziej awangardowych eksperymentach kulinarnych może posłużyć również jako naturalny barwnik, dodając np. ciastu na pierogi czy naleśniki jasnozielonego koloru, bez wpływu na jego smak.

Sugerowana cena za 200-g opakowanie wynosi ok. 7 zł.

Joanna Hamdan 11099 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.