Krajowa Spółka Cukrowa. Polskie Przetwory

Marka rozszerzyła rodzinę swoich produktów o nową kategorię - sosy gorące.

Na sklepowych półkach zagościły właśnie nowe sosy pomidorowe do potraw: spaghetti, boloński i słodko-kwaśny.

Zgodnie ze strategią firmy wszystkie zostały wyprodukowane wyłącznie na bazie pomidorów oraz innych warzyw dostarczanych przez rolników z gospodarstw znajdujących się w promieniu około 100 km od Włocławka.

Sosy są sprzedawane w szklanych opakowaniach i zawierają 500 g produktu.

Joanna Hamdan 9836 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }