Blue City poszerza ofertę kulinarną

W warszawskim centrum handlowym pojawiła się nowa restauracja Azia serwująca kuchnię tajską, chińską, koreańską i japońską.

- Stworzyliśmy miejsce, w którym królują cztery koncepty kulinarne. Aromatyczna kuchnia tajska Nai Thai, lepione ręcznie i gotowane na parze pierożki dim sum w wielu odsłonach smakowych, niepowtarzalne smaki dań gorącej kuchni japońskiej oraz orientalne barbeque na grillu koreańskim - informuje Katarzyna Adamus z restauracji Azia.

Wszystkie potrawy są przygotowane z najwyższej jakości składników przez kucharzy pochodzących z Dalekiego Wschodu, a wnętrza naszej restauracji rodem prosto z Tajlandii sprawią, że każdy poczuje chociaż na chwilę klimat prawdziwej Azji - dodaje.

Centrum systematycznie powiększa powierzchnię przeznaczoną na restauracje kawiarnie i bary. W ostatnim roku otworzyły się tam: restauracja Menya Musashi, Papa Diego, Van Dog, Helios Cafe, Inca Cafe, Bistro i Cafe IKEA.

Obecnie w Blue City znajduje się 25 lokali gastronomicznych. Restauracje serwują dania z różnych stron świata, a potrawy dla siebie odnajdą tu również wegetarianie i weganie. W planach Blue City jest otwieranie kolejnych lokali gastronomicznych.

Joanna Hamdan 9836 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }