Łukasz Lisowski ekspertem ds. gastronomii w Fanex
Będzie odpowiedzialny m.in. za prowadzenie szkoleń, warsztatów kulinarnych oraz wsparcie merytoryczne poszczególnych działów firmy.
Wykorzystując swoją wiedzę i doświadczenie zawodowe, od dłuższego czasu zajmuje się także doradztwem dla firm spożywczych. Wiele lat był odpowiedzialny za organizację i prowadzenie prezentacji, warsztatów kulinarnych oraz profesjonalnych szkoleń gastronomicznych. Współpracował z wieloma uznanymi szefami kuchni światowego formatu, m.in. z Marco Pierre White.
Obecnie, w firmie Fanex zajmuje stanowisko eksperta do spraw gastronomii i będzie prowadził spotkania, szkolenia oraz warsztaty kulinarne. Jednocześnie będzie merytorycznym oraz kulinarnym wsparciem dla poszczególnych działów firmy, takich jak np. laboratorium, czy też dział produkcji lub obsługi klienta.

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.