Pfeifer & Langen Polska. Cukry pudry Diamant

W nowych odsłonach.

W szerokim portfolio marki Diamant znajduje się, aż pięć cukrów pudrów, różniących się gramaturą, opakowaniem oraz nutami smakowymi.

W nowej odsłonie cukry pudry będzie można kupić w różnej gramaturze: 500 g, 400 g, 250 g oraz różnych opakowaniach np. funkcjonalna tuba, która ułatwia posypywanie ciasta równomierną, jednorodną, warstewką. Dla wielbicieli smakowych cukrów idealny będzie cukier puder z aromatem waniliowym w wygodnym kartoniku 250 g.

Nowe opakowania zyskały wyraźne komunikaty w pastelowych ramkach. Na froncie znajdują się także nowe, wizualizacje proponowanego podania deseru, z cukrem pudrem.

Joanna Hamdan 9559 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }