Rusza druga edycja Dni Gastronomii

Organizowane przez Makro Polska wydarzenie skierowane jest do właścicieli i kierowników lokali, szefów kuchni, kucharzy, jak i osób, które wiążą swoją przyszłość z sektorem HoReCa.

W dniach 2-3 października w każdej hali Makro na uczestników czekać będą pokazy kulinarne, degustacje oraz specjalne promocje i rabaty.

Podczas wydarzenia zaprezentowane zostaną m.in.: innowacyjne rozwiązania cyfrowe wspierające rozwój gastronomii, szeroka oferta asortymentu sezonowego oraz różnorodny wachlarz szkoleń. Zaproszeni goście będą mogli skorzystać z promocyjnych cen na wybrane artykuły z wielu kategorii produktowych oraz uczestniczyć w pokazach kulinarnych z wykorzystaniem obecnych trendów.

Spotkanie będzie również okazją do wymiany doświadczeń i budowania sieci kontaktów. Dzięki indywidualnym rozmowom z przedstawicielami Makro uczestnicy poszerzą wiedzę o roli dostawców w zarządzaniu gastronomią i zapoznają się ze spersonalizowaną ofertą współpracy.

Na wydarzeniu nie zabraknie inspiracji produktowych obejmujących zróżnicowany asortyment oraz degustacji i pokazów kulinarnych przygotowanych przez dostawców.

Osoby chcące wziąć udział w akcji mogą skontaktować się z organizatorem poprzez formularz umieszczony na stronie internetowej https://makro-dla-gastronomii.pl/dni-gastronomii. Tym samym istnieje możliwość umówienia się na rozmowę z przedstawicielem Makro na konkretną godzinę. Aby wziąć udział w wydarzeniu, nie trzeba być aktywnym klientem sieci.

Joanna Hamdan 9559 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }