ZM Pekpol. Kiełbasa Kurpiowskie Specjały

Z kurczaka.

Wędlina powstaje w oparciu o tradycyjne receptury, z najwyższej jakości mięsa drobiowego. W składzie nie ma sztucznych dodatków, takich jak glutaminian sodu.

Wędlina jest krucha i soczysta – urozmaici zwykłą kanapkę, ale będzie też doskonała do wszelkiego rodzaju przekąsek.

Kiełbasa zawiera 95,7% mięsa z kurczaka, dzięki czemu dostarcza niezbędnego białka, które jest podstawowym budulcem wszystkich narządów w naszym organizmie. Kompozycja smakowa kiełbasy Kurpiowskie Specjały została wzbogacona o naturalne przyprawy, które sprawiają, że jest wyjątkowo smaczna.

Cena: ok. 24-26 zł za kg.

Joanna Hamdan 9576 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }