Sokołów. Kabanosy Eat’n’Go

Inspirowane podróżami.

Wyróżnikiem kabanosów Sokołów Eat’n’Go jest oryginalny bukiet smakowy, będący efektem specjalnie skomponowanych zestawów przypraw. Są one inspirowane smakami typowymi dla krajów słynących z doskonałej kuchni.

Linia Eat’n’Go to pięć wariantów kabanosów: hiszpańskie – to kabanosy dojrzewające, z dodatkiem naturalnych przypraw (sól, pieprz, czosnek); indyjskie - z dodatkiem charakterystycznego dla kuchni indyjskiej curry, jak również chili i papryki; malajskie – z dodatkiem boczku i naturalnych przypraw (sól, pieprz, czosnek); meksykańskie – przyprawione bogatą mieszanką ziół, w skład której wchodzą: oregano, pietruszka, bazylia, papryka, kmin, kurkuma i kolendra oraz tajskie – przyprawione nieodzownymi w tajskiej kuchni imbirem, sosem sojowym i nutą cytryny.

Kabanosy Eat’n’Go dostępne są w sieci własnej (Delikatesy Sokołów, hurtownie) oraz Top Market – Sklepy Doroty, Delikatesy Dwójka.

 

Cena za opakowanie wynosi ok. 4,99 zł.

Joanna Hamdan 9343 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }