ZM Berger. Kiełbasa pieprzowa

Wyrazisty smak o śląskim rodowodzie.

Aby stworzyć oryginalną mieszankę przypraw, charakterystyczną dla Kiełbasy pieprzowej, mistrzowie wędliniarstwa z firmy Berger, postawili przede wszystkim na zielony pieprz. Nieco łagodniejszy od popularnego czarnego pieprzu, w smaku jest delikatnie słodkawy i odświeżający. Dzięki temu sprawdza się jako dodatek do wyrobów mięsnych, nadając im wyrazistej nuty.

Widoczne ziarna zielonego pieprzu komponują się z mięsem wieprzowym, dodając aromatu i potęgując unikalny smak. Peklowana, a następnie wędzona Kiełbasa pieprzowa występuje w ofercie "premium" firmy Berger, co najlepiej świadczy o wysokojakościowych składnikach z których powstaje, a także o recepturze tworzonej w zgodzie ze śląskimi tradycjami i kunsztem wędliniarskim.

Cena detaliczna brutto Kiełbasy pieprzowej wynosi 28,90 zł za kg.

Joanna Hamdan 9375 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }