Manufaktura z nowym konceptem pizzerii

Do grona najemców obiektu dołączyła restauracja Stopiątka In Italia.

To nowy koncept premium ogólnopolskiej sieci. Stopiątka It Italia to lokale o większym metrażu, z bardziej rozbudowanym menu, spełniającym oczekiwania najbardziej wymagających gości.

Wnętrze nowej restauracji w Manufakturze jest jasne i przestronne, dominuje tu naturalne drewno i stonowane kolory. Industrialny charakter miejsca podkreślają nowoczesne, minimalistyczne lampy. Oczywiście nie mogło zabraknąć charakterystycznych dla całej sieci kremowych kanap, inspirowanych tylnymi siedziskami w kultowej syrenie „105”.

- Stopiątka In Italia to idealne miejsce na rodzinny posiłek, zwłaszcza że najmłodsi mogą bawić się w przestronnym kąciku dla dzieci. Są zarówno atrakcje dla przedszkolaków, jak i zabawki sensoryczne oraz maty dla maluszków. – Chcemy być najbardziej rodzinnym miejscem w Manufakturze. Wiemy, że dla wielu rodziców wyjście z dziećmi do restauracji bywa stresujące. U nas każdy, niezależnie od wieku może czuć się swobodnie, a rodzice nie muszą martwić się, że pociechy będą się nudzić – przekonuje Magdalena Chrzanowska, właścicielka lokalu.

Stopiątkę In Italia wyróżnia także rozbudowane menu, w tym specjalna sekcja dla dzieci, w której oprócz pizzy są m.in. nuggetsy i spaghetti bolońskie.

Stopiątka In Italia w Manufakturze jest 9. restauracją w tym koncepcie i pierwszą poza stolicą. Lokal ma powierzchnię 160,1 mkw. Łącznie na terenie całej Polski działa już prawie 60 lokali sieci należącej do Mastergrupy.

Joanna Hamdan 9507 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }