Wyślij przepis na deser z lodami Bracia Koral

Firma Koral, producent marki Bracia Koral, zachęca wszystkich oglądających kanał marki "Pyszne Studio" i chętnych do eksperymentowania w kuchni, do zaprezentowania własnego przepisu na deser z użyciem lodów z kolekcji Bracia Koral.

Przepis może być przedstawiony w dowolnej formie - tekst, zdjęcie lub video, z których jury wybierze 5 tych najbardziej kreatywnych. Laureaci otrzymają zaproszenie na nagrania odcinków specjalnych z ambasadorem marki i kucharzem „Pysznego Studia” Damianem Kordasem oraz atrakcyjne nagrody.

Marka Bracia Koral wiosną tego roku, z okazji 5-tych urodzin, wystartowała z kulinarnym show „Pyszne studio” na kanale YouTube. Gospodarzem cyklu, 40-stu kulinarnych odcinków, jest ambasador marki Bracia Koral – Damian Kordas - najmłodszy w Europie zdobywca tytułu Masterchef’a, który prezentuje kreatywne i jednocześnie szybkie do przygotowania desery z lodami w roli głównej. Pod odcinkami oraz w mediach społecznościowych marki fani wymieniali się ciekawymi przepisami co zainspirowało organizatorów do przygotowania konkursu, który pozwala na występ w odcinkach specjalnych programu.

Aby wziąć udział w nagraniach „Pysznego Studia” razem z Damianem Kordasem należy do 12 sierpnia umieścić pod postem konkursowym na facebooku Bracia Koral przepis na deser z użyciem lodów z kolekcji marki w formie tekstu, zdjęcia lub nagrania video oraz wysłać je na adres mailowy konkurs@smi.agency. Na 5 najbardziej kreatywnych zgłoszeń czeka nie tylko zaproszenie na nagrania odcinków specjalnych, ale również fartuch Bracia Koral z podpisem Damiana Kordasa oraz bon o wartości 500 złotych na unikalną biżuterie marki Giorre Polska z Swarovski Crystals. 

Ilona Mrozowska 3258 Artykuły

W „Handlu” od 2005 r. Blisko tematyki przemysłowej i producenckiej. Właścicielka białej kulki, czyli szynszyli o imieniu Tula.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }