Jarmark produktów Regionalnych w Blue City

Lipcowe wydarzenie będzie trwało od środy 17 lipca do soboty 20 lipca.

W tym czasie na stoiskach jarmarku, na poziomie – 1, będzie można kupić polskie produkty wytwarzane przez rodzinne gospodarstwa i niewielkie zakłady.

W ofercie wystawców będzie można znaleźć przysmaki i swojskie specjały produkowane na podstawie starych polskich receptur i regionalnych przepisów.

Na fanów naturalnej żywności czekać będą stragany z wędlinami, nabiałem, rybami, pieczywem i miodami. Będzie można kupić m.in. oscypki, sery korycińskie, pierogi, kartacze, babkę ziemniaczaną i piróg biłgorajski.

Nie zabraknie również zagranicznych smakołyków z Węgier, Włoch, Azerbejdżanu, Grecji, Turcji i Syrii.

Joanna Hamdan 9180 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }