Deserowe szaleństwo u Grycana
Od 18 maja w lodziarnio-kawiarniach sieci pojawią się słodkie nowości.
– Najnowsza odsłona oferty Kochamy Desery to połączenie znanych i lubianych kompozycji z zupełnie nowymi propozycjami. Jestem przekonana, że w naszych deserach lodowych każdy odnajdzie swoje ulubione smaki. W końcu połączenie lodów i sorbetów z bitą śmietaną, owocami oraz wypiekami z naszej pracowni cukierniczej to gotowy przepis na wyjątkową chwilę relaksu! – mówi Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.
Deser Krówkowy to połączenie dwóch porcji lodów krówkowych z porcją lodów waniliowych, polewą karmelową, bitą śmietaną, migdałami oraz kawałkami Krówek Milanowskich i waflową rurką ręcznie zwijaną i wypiekaną
we własnej pracowni cukierniczej (19,90 zł).
Deser Truskawkowa Milka to lody truskawkowe, waniliowe i mleczna czekolada w połączeniu z czekoladą Milka, bitą śmietaną, polewą czekoladową oraz truskawkami i waflową rurką (19,90 zł).
Deser Beza Pavlova to kompozycja sorbetu z truskawek i lodów waniliowych, udekorowanych bitą śmietaną i polewą truskawkową. Smak deseru dopełniają świeże truskawki i beziki własnej produkcji (19,90 zł).
Deser Malinowe Brownie to połączenie lodów czekoladowych, stracciatella i sorbetu z malin z gorącym, czekoladowym ciastkiem brownie własnej produkcji. Deser udekorowany jest bitą śmietaną, przygotowywanym na miejscu w lodziarnio-kawiarni sosem z malin oraz waflową rurką (20,90 zł).

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.