Ruszają Dni Herbaty

To akcja organizowana przez marki Dilmah i Fabbri.

W ramach akcji organizator przygotował cztery receptury napoi herbacianych. Oferta kierowana jest zarówno do lokali, które już współpracują z marką Dilmah, jak również tych, które sezonowo chciałyby wzbogacić swoje menu o letnie propozycje.

Letnie receptury przygotował Michał Oszczyk, ekspert w dziedzinie herbaty, który od lat współpracuje z firmą Gourmet Foods – wyłącznym dystrybutorem marek Dilmah i Fabbri w Polsce.
 
W tym roku zaproponował następujące napoje: herbatę mrożoną Karmelowy Ananas– napój na bazie herbaty czarnej z dodatkiem nut smakowych ananasa i karmelu, herbatę mrożoną Bananowe Mango– napój na bazie Earl Grey z dodatkiem nut smakowych mango i banana, herbatę mrożoną Imbirowa Wiśnia– napój na bazie herbaty zielonej jaśminowej z dodatkiem nut smakowych imbiru i wiśni oraz herbatę mrożoną Brzoskwiniowe Jabłko – napój na bazie herbaty zielonej z dodatkiem nut smakowych brzoskwini i zielonego jabłka.
 
Restauracje biorące udział w akcji Dni Herbaty nie tylko poznają przepisy na te napoje, ale dostaną także specjalnie zaprojektowane menu, plakat promocyjny oraz zestaw dedykowanych szklanek. Cała akcja będzie promowana w internecie i mediach społecznościowych.

Ponadto w ramach letnich Dni Herbaty organizator przygotował konkurs dla konsumentów. Aby wziąć w nim udział wystarczy sfotografować jeden z czterech napoi zamówionych w lokalu, a następnie opublikować zdjęcie na Instagramie lub pod postem konkursowym na fanpage’u marki Dilmah. Nagrodami w konkursie są zestawy produktów Dilmah i Fabbri.
 
Lokale zainteresowane udziałem w letniej edycji Dni Herbaty zapraszamy mogą wysłać zgłoszenie na adres mailowy dniherbaty@gourmetfoods.pl.
 
Joanna Hamdan 8704 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }