Grycan poleca na Wielkanoc

Mazurki, sernik z krówką, babkę drożdżową luksusową, makowiec luksusowy oraz paschę z bakaliami.

Te tradycyjne wielkanocne wypieki są już dostępne w warszawskich lodziarnio-kawiarniach Grycan-Lody od pokoleń. 

- Wielkanocne wypieki, które proponujemy gościom lodziarnio-kawiarni przygotowywane są rzemieślniczymi metodami, na bazie tradycyjnych receptur, które są w rodzinie od pokoleń. Mamy nadzieję, że świąteczne propozycje naszej produkcji znajdą miejsce na państwa stołach. Serdecznie zapraszamy! – mówi Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

W świątecznej ofercie marki Grycan znalazły się tradycyjne wielkanocne smaki. Mazurki, których podstawą jest kruche, maślane ciasto, przekładane są domowymi powidłami śliwkowymi i wykończone orzechowym wianuszkiem. Udekorowane prawdziwym, gęstym kajmakiem i bogato zdobione orzechami, migdałami oraz suszonymi owocami będą piękną dekoracją wielkanocnego stołu.

W świątecznej ofercie znalazły się także babka drożdżowa polana gęstym, słodkim lukrem, tradycyjny makowiec oraz pascha z bakaliami, która powstaje na bazie najwyższej jakości twarogu, masła i bakalii: suszonych moreli, skórki pomarańczowej oraz rodzynek nasączonych rumem.

Tegoroczną nowością w ofercie wielkanocnej jest sernik z krówką – delikatny, puszysty sernik udekorowany kajmakiem oraz prażonymi płatkami migdałowymi, dostępny w dwóch rozmiarach.

Produkty z wielkanocnego menu są dostępne w lodziarnio-kawiarniach Grycan – lody od pokoleń do soboty 20 kwietnia.

Joanna Hamdan 8873 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }