Sertop. Serki topione

W plastrach.

Tyski producent serków topionych wprowadza na rynek kolejną nowość sery topione w plastrach.

– Produkt ten powstał w odpowiedzi na oczekiwania zarówno naszych partnerów handlowych, jak i samych konsumentów. Starannie wyselekcjonowane surowce, brak konserwantów i aromatów, duża zawartość wapnia to najważniejsze zalety naszych nowych serów. Produkt jest dodatkowo wolny od GMO i glutenu, co sprawia, że mogą go także spożywać osoby będące na bezglutenowej diecie – mówi Aneta Będkowska, marketing manager w Sertop.

W skład nowej linii wchodzą trzy smaki serków Sertop: Złoty Ementaler, Gouda oraz Cheddar. Każde 130-g opakowanie zawiera 8 pojedynczo pakowanych plasterków, które ze względu na wysoką jakość idealnie nadają się także do zapiekania.

Joanna Hamdan 8872 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }