ZM Pekpol Ostrołęka. Mięsa Mojej Mamy

Do pieczenia.

W linii Mięsa Mojej Mamy znalazły się wyroby z mięsa wieprzowego: schab, szynka, karkówka, łopatka i boczek.

To propozycja dla wszystkich, którzy cenią sobie smak pieczonych mięs, ale nie chcą spędzać długich godzin na przygotowaniach. Mięsa Mojej Mamy przyrządza się w bardzo prosty sposób: wystarczy zdjąć obwolutę i wraz z folią upiec w piekarniku.

Pieczone mięsa znakomicie sprawdzą się na świątecznym stole – podawane na ciepło lub na zimno z sosem lub kompozycją świeżych warzyw zachwycą miłośników kulinarnych przysmaków. Będą także świetnym rozwiązaniem na pełnowartościowy i sycący obiad – wystarczy zestawić je z ziemniakami, ryżem lub frytkami i surówką. Jako wędlina urozmaicą też zwykłą kanapkę. Po upieczeniu i wystudzeniu produkty można zamrozić.

Cena za kg wynosi ok. 25 zł.

Joanna Hamdan 9523 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }