Sertop na Politechnice Krakowskiej

Tyski producent serków topionych ponownie wraca z akcją promocyjną na krakowską uczelnię.

W każdy wtorek do 9 kwietnia, pierwszych 50 studentów Politechniki Krakowskiej będzie miało okazję skosztować serków topionych w zupie meksykańskiej, serowej lub sałatce warzywnej, serwowanej w wagonie tramwajowym Pantograf Cafe, przy Wydziale Mechanicznym Politechniki Krakowskiej (Al. Jana Pawła II 37).

- Mamy nadzieję, że akcja promocyjna zachęci studentów do gotowania, które może być bajecznie proste z wykorzystaniem naszych produktów. Bo serek topiony Złoty Ementaler to produkt nie tylko na kanapkę, ale także doskonała baza do przygotowania różnego rodzaju zup, sposób oraz dodatek do warzywnych i owocowych sałatek - mówi Aneta Będkowska, marketing manager w firmie Sertop.

Joanna Hamdan 8532 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }