ZM Pekpol Ostrołęka. Szynka Kurpiowskie Specjały

Przysmak na wielkanocny stół.

Szynka z dodatkiem jałowca z linii Kurpiowskie Specjały od ZM Pekpol powstała z najwyższej jakości mięsa wieprzowego z dodatkiem wyłącznie soli peklującej.

Swój kolor i smak wędzonki zawdzięcza metodom produkcji zaczerpniętym z tradycji kurpiowskiego regionu, jak peklowanie w zalewie z dodatkiem jałowca i naturalnych przypraw. Szynka jest soczysta i krucha. Sprawdzi się jako przysmak na wielkanocny stół oraz składnik codziennych posiłków.

Nie zawiera glutenu, glutaminianu sodu, fosforanów dodanych i sztucznych przeciwutleniaczy.

Wędlina jest dostępna także w wersji mini o mniejszej gramaturze, idealnej do koszyczka wielkanocnego.

Joanna Hamdan 13849 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.