Mango Mama w Sky Tower

Restauracja serwująca tradycyjną kuchnię Dalekiego Wschodu jest pierwszym najemcą powstającej w we wrocławskim obiekcie strefy Sky Kitchen.

Będzie to czwarty lokal tej marki we Wrocławiu, jednak w zupełnie nowej  odsłonie.

Wnętrze oraz menu restauracji zostaną zaprojektowane specjalnie z myślą o projekcie Sky Kitchen.

Powstanie też klimatyczny shisha ogród, a wystrój lokalu stanowić będą oryginalne meble i dodatki prosto z Malezji.

Nowy lokal zajmie powierzchnię 400 mkw. Goście będą mogli podglądać pracę kucharzy w otwartej kuchni.

Odwiedzający nie tylko spróbują typowej azjatyckiej kuchni, ale również będą mieli okazję spotkać się przy tradycyjnej fajce wodnej w klimatycznym shisha ogrodzie.

W ramach projektu Sky Kitchen, w strefie zaaranżowanej na uliczkę z latarniami i ławeczkami zagospodarowane zostanie prawie 1400 mkw. powierzchni (łącznie z lokalami najemców, ich ogródkami i częściami wspólnymi), na których powstaną lokale. W każdym z nich do dyspozycji gości zostanie oddany autonomiczny ogródek. Do strefy Sky Kitchen prowadzić będzie osobne wejście, pozwalające na jej funkcjonowanie w godzinach wieczornych.

Joanna Hamdan 13699 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.