Pokazywane w serwisie treści mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz. U. 2012 poz. 1356). Oświadczam, że mam ukończone 18 lat i chcę zobaczyć pełną wersję artykułu.
Tak, pokaż artykuł Nie wyrażam zgody

Marka Okocim wprowadza bezalkoholowe radlery

W drugiej połowie marca dostępne będą dwie nowości - Radler Sycylijska Pomarańcza z limonką 0,0% oraz Radler Jabłko z czereśnią 0,0%.

Ponadto bezalkoholowy wariant Radler Wiśnia z pigwą 0,0%, dotąd dostępny w wybranych sieciach handlowych, trafi teraz do ogólnopolskiej sprzedaży.

Radler Sycylijska Pomarańcza z limonką 0,0% to propozycja dla tych, którzy lubią cytrusowe smaki. Lekko słodka pomarańcza sycylijska tworzy zgrany duet z limonką, dając orzeźwienie i smak prawdziwych włoskich wakacji.

Z kolei Radler Jabłko z czereśnią to delikatny napój, w którym słodycz jabłka jest urozmaicona smakiem i aromatem czereśni.

Natomiast Radler Wiśnia z pigwą to aromatyczny słodko-kwaśny duet wiśni z delikatnym lecz orzeźwiającym smakiem pigwy.

Trzy bezalkoholowe warianty dołączają do portfela dotychczasowych radlerów. Pełna oferta to osiem różnych smaków: Radler Malina z borówką amerykańską (nowość w 2019 r.), Radler z Limonką, Radler Grejpfrut z limonką, Radler Limonka i owoce leśne oraz Radler Truskawka z kwiatem lipy i trzy warianty bezalkoholowe.

Nowe okocimskie Radlery dostępne są od marca br. w butelkach i puszkach o pojemności 0,5 l, w rekomendowanej cenie detalicznej 3,19 zł. za butelkę i 15,20 zł. za 4pak.

Wprowadzenie nowych smaków i wariantów 0,0% będzie wsparte m.in. materiałami POS i aktywacjami w digitialu.

Joanna Hamdan 8532 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }