Graal inwestuje w sektor HoReCa

Producent przetworów rybnych Graal stworzył produkty odpowiadające stricte na potrzeby restauracji, cateringów, hoteli i kawiarni.

Tym samym powstała specjalna dla  gastronomii linia - HoReCa.

Za rozwój i zarządzanie tym sektorem odpowiada Leszek Chamerski, który objął stanowisko dyrektora handlowego działu HoReCa i B2B w grupie Graal.

- Jako lider przemysłu rybnego wyznaczamy nowe ścieżki i kreujemy wyjątkową jakość. Rynek skłania nas do podejmowania nowych wyzwań i motywuje do działania, a sektor gastronomiczny charakteryzuje się wysokim potencjałem, który postanowiliśmy wykorzystać. W naszej nowej ofercie stawiamy na sprawdzone produkty i najlepszych specjalistów, aby współpraca z m.in. z restauratorami przebiega jeszcze sprawniej – podkreśla Leszek Chamerski, dyrektor handlowy działu HoReCa i B2B w Grupie Graal.

Głównymi gatunkami ryb przetwarzanymi w zakładach Graala, m.in. na potrzeby gastronomii, są łosoś, ale także pstrąg, tuńczyk, halibut i miecznik. Szczegóły na stronie https://graalgroup.com.pl/horeca/

Joanna Hamdan 8704 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }