Produkty WSP Społem w "Przepisie Dnia"

4 marca, na antenie TVP 2, rozpoczęła się emisja kolejnego sezonu programu.

Od poniedziałku do piątku, o godzinie 19:05 na antenie TVP2 można obejrzeć program pełen kulinarnych inspiracji i poznać nowe przepisy z zastosowaniem produktów Wytwórczej Spółdzielni Pracy "Społem".

Prowadzący - szefowie kuchni Jerzy Sobieniak i Jakub Steuermark wykorzystują w swoich potrawach przede wszystkim Majonez Kielecki.

W programie "Przepisu dnia" pojawią się także inne produkty Wytwórczej Spółdzielni Pracy "Społem". Większość z nich prowadzący zastosują jako składnik swoich kulinarnych pomysłów.

Joanna Hamdan 8704 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }