Serkiwkuchni.pl w nowej odsłonie

Blog tyskiego producenta serków topionych - firmy Sertop - uległ metamorfozie i, według producenta, jest jeszcze bardziej przyjazny.

- Całkowicie zmieniliśmy design, grafikę, a także układ stron, dzięki czemu przepisy na wykorzystanie serków topionych, smażonych i masła klarowanego w kuchni są jeszcze łatwiejsze w wyszukiwaniu niż dotychczas -  mówi Aneta Będkowska, marketing manager w Sertop.

- Wiemy już, że zmiany te zostały pozytywnie odebrane przez naszych fanów, z czego niezmiernie się cieszymy, bo to właśnie oni są dla nas wartością priorytetową - dodaje Aneta Będkowska.

Joanna Hamdan 14193 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.