Więcej Papa Diego w Katowicach

Sieć otworzyła właśnie swój drugi lokal w tym mieście.

Papa Diego rozszerza swój zasięg w Katowicach. We wtorek, 19 lutego otwarty został drugi lokal sieci w tym mieście. Kuchni meksykańskiej mogą teraz spróbować goście odwiedzający Galerię Katowicką. To pierwszy lokal Papa Diego ze stolikami restauracyjnymi.

W ofercie nowo otwartego lokalu sa m.in.: tacos z salsami, nachos z dodatkami oraz burrito lub burrito bowli w różnych wersjach smakowych. Na smakoszy lokalnych potraw czeka wariacja meksykańskich dań z krupniokiem, fani słodyczy pochrupią churros z sosem czekoladowym, a goście gotowi na ostrzejsze wrażenia moga wybrać salsy z pikantnych papryczek, których można spróbować wyłącznie po podpisaniu stosownego oświadczenia.

Drugi lokal Papa Diego w Katowicach znajduje się na 2 poziomie w strefie restauracyjnej Galerii Katowickiej.

Papa Diego w Galerii Katowickiej to 5 lokal sieci – w ubiegłym roku restauracje sieci pojawiły się w Katowicach (Galeria Libero), Gdańsku (Forum Gdańsk) i Poznaniu (Posnania), a w lutym br. – w Wołominie (Galeria Wołomin). W tym roku Papa Diego otworzy lokale m.in. w Warszawie (Centrum Praskie Koneser, Galeria Młociny), Łodzi (Manufaktura) i Opolu (CH Karolinka).

Papa Diego to pierwsza marka stworzona przez Foodio Concepts – firmę założoną przez spółkę Helios z Grupy Agora, operatora największej w Polsce sieci multipleksów oraz jej partnerów biznesowych – Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra, doświadczonych managerów z branży restauracyjnej, którzy współtworzyli i zarządzali m.in. warszawskimi restauracjami Blue Cactus, Iguana Lounge i Hard Rock Cafe.

Joanna Hamdan 11434 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.