Victoria Cymes. Soki Victoria Cymes

W technologii HPP.

Producent świeżych soków – firma Victoria Cymes – wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno.

Soki utrwalane w tej technologii zachowują większość wartości odżywczych warzyw i owoców, przy wydłużonym terminie przydatności do spożycia oraz gwarantowanym bezpieczeństwie produktu. To odpowiedź na współczesne trendy konsumenckie, jak również ułatwienie dla logistyki w handlu.

Tłoczone na zimno soki Victoria Cymes, utrwalane w technologii HPP, oferowane są w trzech smakach: #SUCKES (jabłko, ananas, truskawka i limonka), #SZCZĘŚCIE (jabłko, mango, marchew) oraz #PASJA (jabłko, ogórek, seler naciowy, nać pietruszki).

Są dostępne na rynku od ubiegłego roku.

Rekomendowana cena za 210-ml opakowanie wynosi 4,50 zł.

Joanna Hamdan 11407 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.