Bakalland i Akademia Kulinarna Whirlpool łączą siły

Od nowego roku produkty firmy, wykorzystywane są przez uczestników warsztatów kulinarnych organizowanych przez Akademię.

- Z przeprowadzonych badań, wynika że wspólne gotowanie może być formą relaksu, spędzania wolnego czasu, rodzajem hobby lub okazją do integracji - mówi Agnieszka Cymbalak, product manager w firmie Bakalland.

- Jednocześnie doskonale wiemy, że bakalie to dodatek, który urozmaica smak zarówno dań wytrawnych, jak i deserów. A różnorodność naszej oferty oraz bogaty program warsztatów prowadzonych przez Akademię, pozwoli uczestnikom wykorzystywać bakalie w różnego rodzaju daniach kuchni włoskiej, w której bakalie są nieodłącznym elementem i zdrowym dodatkiem dzięki zawartości składników odżywczych i witamin -  dodaje Agnieszka Cymbalak.

Wraz z początkiem roku w ofercie Akademii Kulinarnej Whirlpool pojawili się nie tylko nowi partnerzy, ale także warsztaty: Dobrego Nastroju, Wszystko dla Kobiety czy Karnawałowe Aperitivo – to tylko niektóre z propozycji Akademii dla wszystkich, którzy lubią gotować.

Joanna Hamdan 8532 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }