Delikatesy Centrum kulinarnie

Ukazał się pierwszy numer magazynu kulinarnego stworzonego specjalnie dla sieci sklepów Delikatesy Centrum.

Tematem przewodnim premierowego, świątecznego wydania jest podróż po kulinarnych regionach Polski.

W premierowym wydaniu magazynu „Delikatesy” dla czytelników przygotowano przepisy na świąteczne i sylwestrowe specjały ze wszystkich regionów Polski, setki świątecznych porad i inspiracji oraz pomysły na wyjątkowe desery autorstwa Aniki Ćwiek, finalistki MasterChef Junior. W magazynie znajdują się również kupony rabatowe na przedświąteczne zakupy.

Magazyn jest dostępny w sklepach sieci Delikatesy Centrum w całej Polsce do wyczerpania zapasów za 1 grosz z DELIkartą lub w cenie regularnej 4,99 zł.

Za opracowanie koncepcji magazynu, przygotowanie angażujących treści, realizację sesji zdjęciowych, stworzenie layoutów oraz skład odpowiedzialna jest firma Valkea.

Delikatesy Centrum to sieć franczyzowa, którą buduje aktualnie ponad 1000 sklepów. Operatorem sieci jest Eurocash.

Ilona Mrozowska 4642 Artykuły

W „Handlu” od 2005 r. Blisko tematyki przemysłowej i producenckiej. Właścicielka białej kulki, czyli szynszyli o imieniu Tula.