Papa Diego w Forum Gdańsk
Zaprasza na meksykańską ucztę.
W ofercie gdańskiego lokalu Papa Diego znajdują się: tacos z salsami, m.in. mango-tamaryndową lub chipotle, nachos z wieprzowiną carnitas oraz burrito z kurczakiem w korzennym sosie mole. Wszystkich smaków można również spróbować w formie burrito bowli. Propozycją przygotowaną specjalnie z myślą o mieszkańcach Pomorza są rybne warianty meksykańskich dań – z dorszem. Deser od Papa Diego to tradycyjne chrupiące churros z waniliowym sosem czekoladowym.
Na gości czekają również sosy z ekstremalnie pikantnych papryczek oraz domowe lemoniady.
Papa Diego w Forum Gdańsk znajduje się w strefie restauracyjnej centrum handlowego, na poziomie drugim.
Goście Forum Gdańsk odwiedzający zarówno Papa Diego, jak i multipleks Helios, mogą skorzystać z wyjątkowej oferty: każdy, kto w Papa Diego pokaże papierowy lub elektroniczny bilet do kina Helios, otrzyma do zamówienia porcję słodkich churros.
Dodatkowo, w każdy poniedziałek do burrito dodawane są małe nachosy za pół ceny, a w każdy wtorek zestawy tacos składają się nie z trzech, a czterech pysznych tacos.
Papa Diego to pierwsza marka stworzona przez Foodio Concepts – firmę założoną przez spółkę Helios z Grupy Agora, operatora sieci multipleksów oraz jej partnerów biznesowych – Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra, managerów z branży restauracyjnej, którzy współtworzyli i zarządzali m.in. warszawskimi restauracjami Blue Cactus, Iguana Lounge i Hard Rock Cafe.

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.