Devaldano. Podgrzybek suszony w plastrach

Zadowoli miłośników aromatycznej kuchni oraz osoby stawiające na naturalne produkty.

Podgrzybek suszony Devaldano sprawdzi się nie tylko w okresie świątecznym, ale przez cały okrągły rok. Jest aromatyczny, trwały, można przechowywać go bardzo długo bez utraty walorów smakowych.

Podgrzybki trafiające do opakowań Devaldano są zbierane i selekcjonowane z najwyższą starannością. Devaldano wybiera tylko świeże, zdrowe grzyby pochodzące z polskich lasów. Powolny proces suszenia pozwala zachować w nich to, co najcenniejsze – maksimum smaku i aromatu.

Podgrzybki suszone Devaldano nadadzą charakteru wszelkim potrawom, od barszczu przez krokiety, bigos, faszerowane zrazy czy ciemny sosy do mięs. W okresie świątecznym są niezastąpioną podstawą tradycyjnie serwowanych na święta dań polskich. Całorocznie stanowią doskonały dodatek do dań codziennych - smacznych i prostych, oraz potraw wykwintnych.

Produkt dostępny jest w nowym, wygodnym opakowaniu wyposażonym w strunowe zamykanie ułatwiające przechowywanie, użytkowanie i utrzymujące świeżość suszu na długo bez utraty jego walorów. Dodatkowo na opakowaniu znajdują się wskazówki dotyczące zastosowania suszu oraz jego odpowiedniej ilości do wskazanych dań. Produkt można nabyć w trzech gramaturach. W linii produktowej znajduje się także Borowik suszony oraz Maślak suszony.

Sugerowana cena za 20-g opakowanie wynosi 6,99 zł.

Joanna Hamdan 7548 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }