Bakalland. Nowa linia bakalii "Chwyć & Jedz"

W sam raz na raz.

Nowa linia bakalii "Chwyć & Jedz" to różnorodne propozycje składające się z prażonych ziaren, chrupiących orzechów i bakaliowych mieszanek, zamknięte w poręcznych opakowaniach i przekąskowej porcji na raz.

Nowe propozycje od Bakalland to najpopularniejsze bakalie z najważniejszych segmentów rynkowych. Portfolio przekąsek składa się z prażonych ziaren: Słonecznik prażony lekko solony, Pestki Dyni prażone lekko solone, Kukurydza prażona lekko solona, Kukurydza prażona miodowa; chrupiących orzechów: Laskowy prażony blanszowany, Migdał blanszowany, Migdał prażony lekko solony, Włoski Chandler, Nerkowiec prażony lekko solony oraz kultowych bakaliowych mieszanek studenckich. Wszystkie prażone orzechy zostały przygotowane w piecu, bez dodatku tłuszczu i mają czysty skład.

Bakalland "Chwyć & Jedz" jako przekąski impulsowe, które sprawdzą się wyeksponowane w przestrzeni sklepu na osobnych, dedykowanych dla linii stojakach w działach warzyw i owoców. Mogą znaleźć się również w innych lokalizacjach w ramach sklepu – w strefie kas, na dziale przekąsek czy w innym miejscu o największym ruchu klientów, gdzie konsumenci będą mogli łatwo po nie sięgnąć. Dedykowany stojak hakowy stanowi wyróżniającą się, kompleksową ekspozycję – idealną do produktów impulsowych.

Przekąski Bakalland promowane będą również w zakrojonych na szeroką skalę działaniach mediowych obejmujących telewizję, kino oraz internet.

Prażone ziarna: Słonecznik prażony lekko solony, Pestki Dyni prażone lekko solone, Kukurydza prażona lekko solona, Kukurydza prażona z miodem - cena 1,99 zł.

Chrupiące orzechy: Laskowy prażony blanszowany, Migdał blanszowany, Migdał prażony lekko solony, Włoski Chandler, Nerkowiec prażony lekko solony - cena 3,49 zł.

Mieszanki bakaliowe: Mix studencki - cena 2,99 zł.

Joanna Hamdan 7761 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }