Okechamp. Marynowana cebulka Ole!

Złota klasyka w smacznej odsłonie.

Delikatna i chrupiąca oraz dodająca charakterystycznego smaku potrawom cebulka złota marynowana Ole!  uzupełni wiele dań.

Sprawdzi się solo, jako przekąska, lub jako dodatek smakowy i wizualny dla wielu dań. Można ją z powodzeniem stosować na i ciepło, i na zimno. Idealna do pieczeni, doskonała do sałatek. Doda niepowtarzalnego charakteru nawet zwykłej kanapce.

Produkt oferowany jest 305-ml słoiku.

Joanna Hamdan 7332 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }