Wojciech Harapkiewicz ambasadorem marek Makro

Szef Kuchni Tradycyjnej 2018 Gault&Millau Polska wystąpi miedzy innymi w serii filmów edukacyjnych.

Jako ambasador marek Makro Chef, Makro Premium i Makro Professional Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju będzie wyszukiwał różnego rodzaju produkty z całej Polski, takie jak dziczyzna, sery czy ryby, prezentował związane z nimi techniki kulinarne oraz przygotowywał na ich podstawie przepisy z wykorzystaniem produktów marek własnych.

Doradzi również w procesie przygotowywania wzbogaconej oferty kolejnych profesjonalnych produktów dla gastronomii.

Szef Kuchni Tradycyjnej 2018 Gault&Millau Polska wystąpi również w kampanii promocyjnej nowych marek własnych Makro Polska w prasie branżowej, Internecie i mediach społecznościowych, m.in. na profilu Facebook, Instagram i w kanale YouTube marki. W halach Makro pojawi się również specjalne oznakowanie.

Wszystkie produkty Makro Chef, Makro Professional i Makro Premium powstają we współpracy z ekspertami i szefami kuchni. Zostają poddane testom i ścisłej kontroli jakościowej tak, by jak najlepiej dopasować je do różnych potrzeb i typów biznesów gastronomicznych. Obecnie na półkach hal Makro można znaleźć 500 produktów tych marek, do końca 2018 roku w ofercie znajdzie się łącznie ponad 800 pozycji.

Linia Makro Chef obejmuje produkty i półprodukty spożywcze, w opakowaniach dostosowanych do potrzeb gastronomii, m.in.: ryże, kasze, cięte zioła, kiełki, sosy, miody, pomidory suszone czy grzyby. Z kolei produkty marki Makro Premium to między innymi pulpa mango czy carpaccio wołowe. Natomiast Makro Professional obejmuje środki czystości, narzędzia i akcesoria kuchenne.

Joanna Hamdan 6824 Artykuły

Z redakcją „Handlu” związana od 1996 r. Na rynku FMCG nie umknie jej żadna nowość produktowa, kampania reklamowa ani akcja promocyjna. Pasjonatka podróży stopem.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }