Sfinks z dowozem

Sfinks Polska zwiększa zasięg dostaw do klienta. Obecnie zamówienia z dowozem realizowane są z ponad 30 restauracji w 12 miastach w Polsce.

Sfinks Polska, właściciel sieci Sphinx, Chłopskie Jadło, Piwiarnia i WOOK, systematycznie zwiększa zasięg dostaw do klienta. Obecnie zamówienia z dowozem realizowane są z ponad 30 restauracji w 12 miastach w Polsce - w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Łodzi, Wrocławiu, Gdańsku, Gdyni, Sopocie, Białymstoku, Lublinie, Szczecinku i Gryficach. Sfinks zakłada, że do końca bieżącego miesiąca usługa będzie dostępna m.in. w Katowicach, Kaliszu i Koszalinie.

­- Zgodnie z założeniami strategii, konsekwentnie rozwijamy kanał delivery w ramach naszych sieci, by jak najszybciej zdobyć silną pozycję w tym segmencie. Systematycznie uruchamiamy więc testowo usługę w kolejnych miastach, współpracując z wiodącymi portalami, przez które można zamówić jedzenie online. Jednocześnie finalizujemy też prace nad rozwiązaniami i nowoczesnymi narzędziami, które w przyszłości powinny pomóc nam zbudować przewagę konkurencyjną na tym polu – mówi Sylwester Cacek, prezes zarządu Sfinks Polska.

Oferta delivery obejmuje dania różnych marek z portfela Sfinksa. Największy potencjał w zakresie dostaw do klienta spółka dostrzega w kontekście sprzedaży pizzy, ofert kuchni polskiej i azjatyckiej.

 

Ilona Mrozowska 2847 Artykuły

W „Handlu” od 2005 r. Blisko tematyki przemysłowej i producenckiej. Właścicielka białej kulki, czyli szynszyli o imieniu Tula.

Komentarze

Prosimy o wypowiadanie się w komentarzach w sposób uprzejmy, z poszanowaniem innych uczestników dyskusji i ich odrębnych stanowisk. Komentując akceptujesz regulamin publikowania komentarzy.

} }